Dit heb je nodig: 1 gele paprika – 550 gr aardappelen – 2 gr uipoeder – 2 gr lookpoeder – 1 gr paprikapoeder – 5 gr verse peterselie gehakt – 1 pijpajuintje – sap van ½ citroen – eventueel een beetje water
Zo
maak je het: Snij
de gele paprika overlangs door en verwijder de zaadlijsten met de pitten. Schil
de aardappelen, snij ze in blokjes en stoom ze vervolgens gaar. Als de
aardappelen voldoende gaar zijn pureer ze samen met de overige ingrediënten.
Indien ze te droog zijn, eventueel een beetje water toevoegen. Vul de paprika
op met de puree en schuif gedurende 20 minuten in de oven op 180 graden.
Serveer met verse peterselie.
Smakelijk!
Tip:
Kies voor de lekkerste smaak en beste voedzaamheid steeds voor ingrediënten van
biologische kwaliteit!
Met
dank aan Biogezond