Dit heb je nodig: 4 grote aardappels in schil (gewassen) – 150 gr crème fraîche – bakje tuinkers – snufje zeezout.
Zo maak
je het: Kook
de aardappels gedurende 5 minuten. Leg iedere aardappel op een stuk
aluminiumfolie en bestrooi deze met wat zout. Pak vervolgens de aardappels stevig
in en leg ze voor 30 minuten op de barbecue. Halveer daarna de aardappels en
hol ze voorzichtig uit. Meng de crème fraîche doorheen het binnenste van de
aardappelen en breng op smaak met peper en zout. Vul de aardappelhelften met de
puree en verdeel er de tuinkers over.
Tip
1: Je kan naar hartenlust variëren met de vulling, gerookte zalm met crème
fraîche, mozzarella met kappertjes en munt, feta met rucola en tapenade, gekookt
ei, augurk en mayonaise tonijn, mierikswortel en zure room).
Tip
2: Kies voor de beste voedingswaarde en de lekkerste smaak steeds voor ingrediënten
van biologische kwaliteit!
Smakelijk!