Benodigdheden voor 2 personen: 200 gr volkoren macaroni – 150 gr champignons – 1 rode puntpaprika – 1 rode ui – sap 1/2de citroen – peper & zout – olijfolie – bladpeterselie.
Zo
maak je het: Kook
de macaroni beetgaar. Borstel de champignons schoon en snij deze in stukken of
schijfjes. Snij vervolgens de puntpaprika overlangs door en verwijder de
zaadjes, snij dan in lange reepjes. Snij ook de ui in reepjes en bak deze samen
met de paprika in ruim olijfolie. Laat niet té heet worden. Voeg hierbij de
champignons en bak nog even kort aan. Voeg het citroensap erbij, laat nog even
doorkoken en voeg tenslotte de voorgekookte macaroni erbij. Meng het geheel
goed door elkaar en serveer met enkele plukjes bladpeterselie.
Smakelijk!
Tip:
kies voor de lekkerste smaak én hoogste voedingswaarde steeds voor biologische
producten!