Met de lente in het vooruitzicht delen we graag al volgend lekker en gezond ijsalternatief!
Benodigdheden: 6 rijpe bananen - 125gr frambozen - 60gr kokosroom cuisine, ijskoud - 25gr geraspte kokos - 1/4de citroen.
Zo maak je het: Pel de bananen en bestrijk ze lichtjes met citroen. Vries de bananen vervolgens in. Vries ook de frambozen voor minstens een paar uren in. Hak de diepgevroren banen heel grof en blend ze vervolgens fijn, samen met de frambozen. Voeg hierbij de kokosroom totdat je de gewenste dikte bekomt. Haal de geraspte kokos erdoor en dien dadelijk op.
Smakelijk!
Benodigdheden: 6 rijpe bananen - 125gr frambozen - 60gr kokosroom cuisine, ijskoud - 25gr geraspte kokos - 1/4de citroen.
Zo maak je het: Pel de bananen en bestrijk ze lichtjes met citroen. Vries de bananen vervolgens in. Vries ook de frambozen voor minstens een paar uren in. Hak de diepgevroren banen heel grof en blend ze vervolgens fijn, samen met de frambozen. Voeg hierbij de kokosroom totdat je de gewenste dikte bekomt. Haal de geraspte kokos erdoor en dien dadelijk op.
Smakelijk!