Benodigdheden: 200gr halloumi in plakjes - mix van extra vierge kokos-, olijf- en rode palmolie - 1 bakjes kersttomaatjes gehalveerd of 4 trostomaten - 3 teentjes knoflook geplet - verse tijm - oregano - 1eetlepel Gula Java kokosbloesemsuiker - Orac Botanico-mix mild - balsamicosiroop - 1 ciabatta of stokbrood doormidden gesneden - extra vierge olijfolie - verse basilicum.
Zo maak je het: Laat een grillpan heel heet worden op het vuur. Leg de plakjes halloumi erin. Rooster ze aan beide zijden tot ze mooie bruine streepjes hebben. Verwarm een andere pan en doe er wat van de mix kokos- olijf- en palmolie in. Doe de tomaten, samen met de geplette knoflook, gehakte tijm, oregano, Gula Java kokosbloesemsuiker, Orac Botanico-mix en een beetje balsamicosiroop, in de pan. Wanneer het geheel een smeuïge massa wordt, mag de pan van het vuur. Snij een teentje knoflook in twee en wrijf er de ciabatta mee in. Besprenkel het brood met olijfolie en grill het tot het lekker krokant is. Verdeel de halloumi over het brood en schep daarbovenop het tomatenmengsel. Werk nog af met verse basilicum en een paar streepjes balsamicostroop. Dien meteen op en smul smakelijk!
Zo maak je het: Laat een grillpan heel heet worden op het vuur. Leg de plakjes halloumi erin. Rooster ze aan beide zijden tot ze mooie bruine streepjes hebben. Verwarm een andere pan en doe er wat van de mix kokos- olijf- en palmolie in. Doe de tomaten, samen met de geplette knoflook, gehakte tijm, oregano, Gula Java kokosbloesemsuiker, Orac Botanico-mix en een beetje balsamicosiroop, in de pan. Wanneer het geheel een smeuïge massa wordt, mag de pan van het vuur. Snij een teentje knoflook in twee en wrijf er de ciabatta mee in. Besprenkel het brood met olijfolie en grill het tot het lekker krokant is. Verdeel de halloumi over het brood en schep daarbovenop het tomatenmengsel. Werk nog af met verse basilicum en een paar streepjes balsamicostroop. Dien meteen op en smul smakelijk!