Recept voor 4 personen.
Benodigdheden: 300 gr Bieten - 200 gr Appel - 50 gr Ui - 50 gr Bloemkool - 100 gr Geitenkaas - Rucola. Specerijen: Zout, peper, kerrie en kruidenzout.
Bereiding: Kook de bieten gaar en schil ze. Snijd de bietjes net zoals de ongeschilde appel en de uien in kleine blokjes. Voeg vervolgens de geitenkaas, de peper, het zout en het kruidenzout toe naar smaak. Maak een timbaaltje van het mengsel met een kopje en leg dit in het midden van een bord. Garneer met rucola en kleine - in zout en kerrie gekookte - bloemkoolroosjes. Genieten maar!
Benodigdheden: 300 gr Bieten - 200 gr Appel - 50 gr Ui - 50 gr Bloemkool - 100 gr Geitenkaas - Rucola. Specerijen: Zout, peper, kerrie en kruidenzout.
Bereiding: Kook de bieten gaar en schil ze. Snijd de bietjes net zoals de ongeschilde appel en de uien in kleine blokjes. Voeg vervolgens de geitenkaas, de peper, het zout en het kruidenzout toe naar smaak. Maak een timbaaltje van het mengsel met een kopje en leg dit in het midden van een bord. Garneer met rucola en kleine - in zout en kerrie gekookte - bloemkoolroosjes. Genieten maar!