Ingrediƫnten: 55 gr Kokosolie - 50 gr Olijfolie - 85 gr Pure chocolade in stukjes - 2 Eieren - 115 gr Kokosbloesemsuiker - 50 gr Rijstmeel - 50 gr Amandelmeel - 50 gr Rijstmelkchocolade (Bonvita) in stukjes gebroken.
Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Doe de kokosolie, olijfolie en chocolade in een vuurvaste kom en zet au-bain-marie op het vuur (hang de kom boven een pan met een laagje kokend water, zorg dat het water de kom niet raakt). Roer totdat alles goed gemengd is en de chocolade helemaal gesmolten is. Haal daarna van het vuur af. Meng in een andere kom de eieren met de kokosbloesemsuiker en het rijstmeel. Gebruik hiervoor een handmixer of een garde. Voeg het chocolademengsel toe en roer stevig door. Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en giet het mengsel hier in. Bestrooi met de stukjes rijstmelkchocolade. Bak de brownie ca. 20 tot 25 minuten in de oven. Het is de bedoeling dat de binnenkant van de brownie smeuĆÆg blijft. Laat afkoelen in de vorm en snij in stukjes. En smullen maar!
Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Doe de kokosolie, olijfolie en chocolade in een vuurvaste kom en zet au-bain-marie op het vuur (hang de kom boven een pan met een laagje kokend water, zorg dat het water de kom niet raakt). Roer totdat alles goed gemengd is en de chocolade helemaal gesmolten is. Haal daarna van het vuur af. Meng in een andere kom de eieren met de kokosbloesemsuiker en het rijstmeel. Gebruik hiervoor een handmixer of een garde. Voeg het chocolademengsel toe en roer stevig door. Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en giet het mengsel hier in. Bestrooi met de stukjes rijstmelkchocolade. Bak de brownie ca. 20 tot 25 minuten in de oven. Het is de bedoeling dat de binnenkant van de brownie smeuĆÆg blijft. Laat afkoelen in de vorm en snij in stukjes. En smullen maar!