Kies voor dit recept biologische ingrediƫnten voor een lekkerdere en vollere smaak!
Ingrediƫnten: 400 gr Venkel, 200 gr Sinaasappel, 50 gr Noten, 100 gr Feta, Appelazijn, Peper & Zout. Bereiding: Snij de venkel heel fijn. Verwijder de vliesjes van de sinaasappelpartjes en vang het sap op. Pers eventueel nog een sinaasappel. Voeg een scheutje appelazijn toe voor de marinade. Laat de venkel nu een paar uur marineren. Voeg naar smaak zout en peper, en eventueel het groen van de venkel, toe.
Serveertip: Leg de venkelsalade in een mooi, groot soepbord. Leg er een partje sinaasappel bovenop. Garneer met stukjes geroosterde nootjes, gebrokkelde feta en het groen van de venkel.
Eet Smakelijk!
Ingrediƫnten: 400 gr Venkel, 200 gr Sinaasappel, 50 gr Noten, 100 gr Feta, Appelazijn, Peper & Zout. Bereiding: Snij de venkel heel fijn. Verwijder de vliesjes van de sinaasappelpartjes en vang het sap op. Pers eventueel nog een sinaasappel. Voeg een scheutje appelazijn toe voor de marinade. Laat de venkel nu een paar uur marineren. Voeg naar smaak zout en peper, en eventueel het groen van de venkel, toe.
Serveertip: Leg de venkelsalade in een mooi, groot soepbord. Leg er een partje sinaasappel bovenop. Garneer met stukjes geroosterde nootjes, gebrokkelde feta en het groen van de venkel.
Eet Smakelijk!