Ingrediƫnten: Ongeveer 600 Gr zalmfilet (4 stuks) - 4 el mosterd-dillesaus met agave - 2 el milde olijfolie.
Bereiding: Bestrijk de zalm met de mosterd-dillesaus en druppel er de olijfolie over. Leg de visfilets op de barbeque. Rooster circa 4 minuten aan beide kanten tot de zalm vanbuiten knapperig is, maar vanbinnen nog sappig. Dien op met extra mosterd-dillesaus. Smakelijk!
Tip: Zeer lekker met gegrilde courgette.
Wijntip: Elemental Chardonnay
Bereiding: Bestrijk de zalm met de mosterd-dillesaus en druppel er de olijfolie over. Leg de visfilets op de barbeque. Rooster circa 4 minuten aan beide kanten tot de zalm vanbuiten knapperig is, maar vanbinnen nog sappig. Dien op met extra mosterd-dillesaus. Smakelijk!
Tip: Zeer lekker met gegrilde courgette.
Wijntip: Elemental Chardonnay